AMERIKANSK JUL & NYÅRSKASSE

Amerikansk Jul firar du så klart med oss! Brisket pastrami, Bourbon glazed Smoked Christams ham, Turkey breast, Gravy och massor av delikat mat, serverat vid bordet i tre omgångar. Boka bord, klicka på rubriken ovan för att se datum och tider.

Inför Nyår kommer vi i år igen att upprepa vårt mycket uppskattade tilltag från förra året. Vi sätter ihop en nyårsmeny som ni kan hämta ut på nyårsafton mellan 10-14, i kassen finn en mycket fin 3-rätters som ni själva monterar och värmer på efter medföljande instruktioner, en arbetsinsats som inte tar många minuter alls.

Årets meny är inte satt ännu, men kommer publiceras under nästa vecka. Maila info@zallssmokehouse.se för att boka en kasse. Ange hur många portioner det gäller.

Som en liten lockande hänvisning – förra årets meny såg ut som följer 😉

SALMON CEVICHE W. MANGO, AVOCADO & CRISPY TORTILLAS
Laxceviche med lime, mango, avokado & röd chili. Serveras med rucolablad och krispiga tortillachips.

SMOKED BEEF TENDERLOIN W. CHIPOTLE RED WINE SAUCE
Rökt oxfilé med rökig chipotle-rödvinssås, serverad med krämig potatissallad med champagnevinägrett, haricots vert och lättrökta tomater.

KEY LIME PIE W. CHAMPAGNE MOUSSE
Får vi inte leveransen av Key Limes så görs den lika väl på vanlig lime. En läcker paj som serveras med en champagnemousse och phsyalis.